Vekstreise innen parkering: 8 fordeler med en smart betalingsplattform

Er du på jakt etter en betalingspartner som kan støtte parkeringsvirksomheten din i et internasjonalt marked? Oppdag en plattform med effektive arbeidsmåter og sømløse kundeopplevelser som kan oppskaleres og brukes i hvert nye land du etablerer deg i.

Når du driver et parkeringsselskap er betalingen en grunnleggende del av tjenesten du tilbyr. Dette kan være en utfordring når du ønsker å etablere parkeringsvirksomheten i flere markeder, ettersom regelverk og standarder for betaling er forskjellige fra land til land. Les gjerne mer om dette i artikkelen «Parkeringsselskap som vil satse internasjonalt? Les dette først.»

En betalingspartner som hjelper deg å vokse i nye markeder

Før en internasjonal satsing bør du velge betalingspartner med omhu og ha en langsiktig strategi helt fra start. Med den rette partneren kan du få en betalingsløsning som kan brukes i alle markedene hvor du ønsker å satse, samtidig som det blir mindre administrasjon. Dermed slipper du å bruke bedriftens dyrebare ressurser på å undersøke lokale forhold i hvert eneste land eller inngå avtaler med flere eksterne aktører. Dette gjør bedriften din effektiv og fleksibel – et viktig fortrinn i kampen om de ettertraktede parkeringskundene.

I artikkelen «Slik velger du riktig betalingspartner for parkeringsvirksomheten din» får du konkrete tips om hvilke krav du bør stille til en betalingspartner.

Plattformen som gir deg en komplett verktøykasse for å lykkes internasjonalt

En rekke bedrifter innen parkering og andre bransjer får hjelp av Billogram til å optimalisere betalingsprosessene sine – i både Sverige og andre land. Hvorfor er nettopp vår plattform så velegnet for internasjonal vekst? Her er åtte eksempler:

1. Full flexibilitet

Med Billograms plattform får du et stort utvalg av betalingsmåter og funksjoner som gir mindre administrasjon og bedre kundeopplevelser – for både næringskunder og privatmarkedet. Du velger alltid selv hvilke løsninger du vil bruke, basert på det som passer for din forretningsmodell og de markedene du vil etablere deg i.

2. Skalbar och framtidssäkrad lösning

Billogram er et teknologiselskap, og vi har derfor dedikerte ressurser til å utvikle de nye løsningene som nettopp du trenger. Vi har også omfattende erfaring, kompetanse og OmverdensOvervåkning innen betalingsmarkedet. Med oss som samarbeidspartner får du en skalerbar og fremtidssikker løsning som alltid oppdateres i henhold til relevante regelverk og standarder uansett marked.

3. Kontroll över kundrelationen

Med Billograms løsning er det du som eier kundeforholdet og kan forvalte det i tråd med din merkevare – i alle markeder og i alle deler av betalingsprosessen. Det er ditt firmanavn som står på kundens kontoutskrift, og du bestemmer selv om du vil kreve purregebyr eller ikke. Dermed slipper du å henvise kundene til eksterne leverandører som kan ha andre, mer kortsiktige økonomiske motiver enn å gjøre kundene dine fornøyde.

4. Enkla integrationer

Billograms plattform kan enkelt integreres med de systemene du allerede har, slik at alle data vises i sanntid. Dermed får alle medarbeidere som trenger tilgang til dataene det samme oppdaterte helhetsbildet av hver sak og prosess. Det gjør jobben enklere for alle, ikke minst økonomiavdelingen og kundeservice.

5. Automatiserade flöden

Basert på hva du ønsker, setter vi opp automatiserte prosesser og flyter som gjør det enklere for kundene dine å betale i tide, selv om det første forsøket skulle gå galt. For alle tenkelige scenarioer, som for eksempel et mislykket AvtaleGiro-trekk eller feil inntasting av kortopplysninger, finnes det en løsning som starter automatisk. Det kan f.eks. være et nytt trekkforsøk noen dager senere eller en automatisk e-postmelding til kunden med informasjon om hva som må korrigeres. Dermed slipper du forsinkede betalinger som skaper irritasjon for kundene og merarbeid for de ansatte samtidig som du forbedrer kontantstrømmen.

6. Datadrivna insikter

Du kan også koble Billograms plattform til BI-systemer for å hente ut og analysere store mengder brukerdata. Det gir deg verdifull innsikt i kundeatferd og -preferanser, slik at du kan skreddersy tilbud og kommunikasjon for å få maksimalt gjennomslag.

7. Transparent prismodell

I motsetning til mange andre aktører i betalingsmarkedet kjøper ikke Billogram kundefordringene dine. Vi tar heller ikke provisjon eller andeler av eventuelle purregebyr eller andre inntekter fra kravhåndtering. Med vår løsning betaler du i stedet en fast kostnad per betaling.

8. Smidig implementering

I motsetning til hva du kanskje tror, behøver ikke implementering av en ny IT-løsning å være et omfattende prosjekt – heller ikke i nye markeder. Under implementeringen av Billograms plattform får du og medarbeiderne dine hjelp hele veien av eksperter med bred erfaring fra tidligere prosjekter. Vi setter opp alle konfigurasjoner i tråd med ønskene dine, og vi gir deg gjerne råd basert på løsninger som har fungert godt i andre bedrifter. Takket være enkle systemintegrasjoner, samt et stort nettverk av velrenommerte samarbeidspartnere i andre land, kan plattformen raskt oppskaleres med flere brukere og lokale tilpasninger. Dermed kan du utvide virksomheten til nye land uten at den interne administrasjonen øker.

Vil du ha inspirasjon fra andre bedrifter som har lyktes med sin internasjonale satsing? Les om hvorfor Sector Alarm valgte Billogram som betalingspartner for å kunne tilby en enhetlig kundeopplevelse i flere europeiske markeder. Kontakt oss gjerne i dag hvis du vil vite hvordan vår plattform kan hjelpe din bedrift!