Integration & API

header__body--api-page

header__body-mobile--api-page

Lätt att komma igång, oavsett era existerande system

Skicka oss era underlag

Vi tar emot dina existerande filer oavsett format och ansvarar för att ni kommer igång.

Kontakta oss för mer info
Integrera via vårt API

Det är enkelt att integrera oss med ert affärssystem genom att använda vårt enkla API.

Läs mer om vårt API

Billogram fungerar ihop med alla bokföringsprogram
Oavsett hur ditt företags lösning ser ut så genererar Billogram alltid färdiga underlag för ert bokföringsprogram.

1. Registrera

Innan du kan använda Billograms API behöver du registrera ett konto. Vi rekommenderar att du registrerar dig via vår Sandbox först, där du kan testa din kod innan den går i produktion.

2. Aktivera

När du har loggat in på ditt konto, vare sig det är i Sandbox eller inte, klickar du på Inställningar (uppe i höger hörn) där du längst ner på sidan kan generera en användare och en nyckel för autentisering.

3. Integrera

Vi har skrivit bibliotek för Python och PHP som båda finns tillgängliga på Github. Bägge bibliotek har en fil med kodexempel som vi rekommenderar att du läser igenom och testar. Om du utvecklar i ett annat språk så finns en fullständig lista över alla funktioner i vår dokumentation.

4. Fakturera

När du har skrivit klart integrationen och testat den i Sandbox återstår det bara att skapa en API-användare på ditt företags konto, och sedan byta ut användarnamn, nyckel och adress (mer om detta finns i dokumentationen). Nu är du redo att börja fakturera!

Dokumentation

I vår dokumentation finner du detaljerad information om vilka anrop och parametrar som finns tillgängliga. Det finns kodexempel för Python och PHP för att du ska kunna komma igång så snabbt som möjligt.

Till dokumentationen
friendly-information--mobile--api-documentation
 
from billogram_api import *
api = BillogramAPI(api_username, api_authkey)
billogram = api.billogram.create_and_send({
  ‘customer’: {‘customer_no’: 1},
  ‘items’: [
    {
      ‘item_no’: ‘2’, ‘count’: 6
    }, {
      ‘title’: ‘Work’, ‘unit’: ‘hour’,
      ‘vat’: 25, ‘price’: 300, ‘count’: 2.50
    }
  ]
}, ‘Email+Letter’)
# print the OCR number
print billogram.ocr_number

Billograms API och ditt företag

Med vårt API kan du ansluta Billogram till ditt nuvarande affärs­system, din e-handel eller annan tjänst som du vill fakturera genom. Integrera Billogram i ditt existerande flöde för att förenkla och effektivisera ditt företags administration.

Hur kommer jag igång?
Billograms API är utvecklat för att göra det så enkelt som möjligt för utvecklare att komma igång. För dig som jobbar på ett företag där ni inte har utvecklare tillgängliga, så rekommenderar vi dig att ta kontakt med en webbyrå som kan hjälpa dig med integrationen. Du kan också ta kontakt med de företag som utvecklat de program du använder, t.ex. för tidsrapportering, för att fråga om de kan tänka sig integrera mot oss eller har planer på det.

Vad kostar det att använda Billograms API?
Det kostar ingenting extra att använda Billograms API. Prissättningen är identisk med webbversionen där du endast betalar per skickad faktura. Till detta erbjuder vi också ett system för utvecklare att testa integrationen innan lansering, utan att några riktiga fakturor går ut.

Kontakta oss gärna för att få hjälp med hur ni kan komma igång!

Läs mer…