Betalningar för den digitala tidsåldern

På kundens villkor

Nya betalsätt och köpmönster har förändrat hur konsumenter föredrar att betala. De flesta har vant sig vid den ökade valfrihet, smidighet och enkelhet, som kommer med digitala betalningar. Billogram är den första tjänsten för återkommande betalningar som lever upp till dessa förväntningar.

Betal­kommunikation

Vårt interaktiva format tydliggör vad som ska betalas och minimerar risken för misstag, samtidigt som kunden får betala via valfritt betalsätt. På så sätt får fakturautställaren utrymme att kommunicera med kunden vid betaltillfället. Är innehållet även personligt och relevant blir betalningen en positiv upplevelse för kunden.

Betalsätt

One-click pay

Identifiera dig enkelt med BankID, välj konto och schemalägg din betalning på valfri dag innan förfallodatumet.

Swish

Låt dina kunder betala snabbt och enkelt via mobilen genom att erbjuda Swish som betalsätt på dina fakturor.

E-faktura

Öppnar kunden fakturan i internetbanken erbjuds samma interaktiva upplevelse som om den skulle levererats via SMS eller e-mail.

Autogiro

Möjliggör digital anmälan av Autogiro, utan blanketter och filer. Kunden signerar sitt Autogiromedgivande första gången med BankID.

Nyttor med billogram

Framtidssäkrad

Billogram erbjuder idag en rad uppskattade betalsätt och kommer fortsätta ligga i framkant när gäller kundvänliga betalningar.

Minskad administration

Förifyllt OCR-nummer och mindre manuell handpåläggning minskar risken för felbetalningar.

Färre kundtjänstärenden

Med Billogram elimineras nära hälften av de kundtjänstärenden som rör betalningar, vilket sänker kostnader och frigör viktiga resurser.

Stärkt kassaflöde

Enkla digitala betalsätt gör att fler kunder betalar direkt när de får sin faktura.

Bättre kundupplevelse

Billogram minskar risken för misstag, ökar valfriheten och enkelheten. Samtidigt öppnar interaktiviteten i vårt format för personliga erbjudanden och möjligheten att kommunicera direkt med kundtjänst på fakturan.

Ökad kontroll

Både företag och kund kan följa alla händelser kring en betalning i realtid, direkt på fakturan. Det syns tydligt när den öppnats, vad som betalats och om något kvarstår.

Kontakta vårt säljteam för en demo eller offert.

Kontakta sälj