Om Billogram

Vi vill förändra traditionell fakturering

Billogram grundades 2011 med syftet att introducera ett nytt och bättre sätt att fakturera på. Vi ville skapa fakturering som är anpassat för entreprenörer som brinner för sina verksamheter och avskyr administration. Därför har vi introducerat ett nytt modernt och digitalt format som är så mycket mer än bara en faktura – ett billogram.

Mycket har hänt sedan 2011

Det är idag tusentals företagare som fakturerar med Billogram och vi har hanterat betalningar för flera miljarder kronor. Vi är mycket stolta över vår snabba tillväxt, som framförallt kommer från kunder som rekommenderat oss vidare till andra. Ambitionen är att fortsätta i samma riktning och göra det ännu enklare att få betalt.

Billogram har finansierats av ett antal investerare, bl.a Peter Sjunnesson (f.d ordförande för Klarna), Edastra Venture Capital, C-Network Investment och Thord Wilkne (grundare av WM-Data).

3,2

Vi har hanterat betalningar för över 3,2 miljarder kronor

10000

Över 10000 företag har valt Billogram

Billogram grundades 2011 av
Cesar Sangchi
Jonas Suijkerbuijk

Styrelsen

Peter Sjunnesson Styrelseordförande

Peter gick in som investerare i Billogram några månader innan lansering. Han har lång erfarenhet från finans- och tjänstesektorn på företagsledande positioner. Bland annat som styrelseordförande för Klarna och vd för Intrum Justitia och Lindorff. Peter sitter idag med i styrelsen för bland andra Dibs.

Robert Ahldin Styrelseledamot

Robert är verksam i riskkapitalbolaget Edastra Venture Capital som investerade i Billogram sommaren 2012. Han har grundat Remium och riskkapitalbolagen Arctic Ventures och Rite Internet Ventures och haft ett flertal väldigt lyckade investeringar såsom bl.a Trade Doubler, Projectplace och Compricer.

Cesar Sangchi VD / Styrelseledamot

Cesar är en av grundarna till Billogram. Han har två startups i bakfickan sedan tidigare. Det första, strax efter studenten, var en nöjessite i hemstaden Uppsala, UtelivUppsala. Några år senare startade han även webbproduktionsbolaget Webbentus som sedan såldes till Marknadsmedia-koncernen.

Jonas Suijkerbuijk Vice-VD / Styrelseledamot

Jonas är en av grundarna till Billogram. Sitt första företag startade han under studieåren på Handelshögskolan i Stockholm. Jonas var en av grundarna till spelbolaget Bidster UK som sedan blev ett av världens största företag inom sitt segment.

Jobba med oss

Vi drivs av att hitta nya, kreativa sätt för företagare att ta betalt och söker dig som vill göra detsamma. Billogram är en platt organisation där du får ta mycket eget ansvar och göra din röst hörd. Ta en titt på vår jobbsida för att se vilka positioner vi letar efter just nu!

Jobba med oss