Vi brinner för att förenkla transaktioner mellan säljare och köpare

header__body--about-page

header__body-mobile--about-page

friendly-information__title--about

Vi hjälper företag att transformera den viktigaste kontaktytan – fakturan. Tillsammans tar vi den från ett dött envägsdokument till en interaktiv webbfaktura där ni bland annat kan kommunicera direkt med kunden, jobba med riktad merförsäljning och stärka era relationer på ett effektivt sätt. Billogram har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora bolag att närma sig sina kunder vid betalningstillfället. Idag hanterar vi över 8 miljarder kronor per år, fördelat på över 20 000 kunder. Med vårt enkla API kan tjänsten kopplas ihop med de flesta större affärssystem på marknaden – utan en komplicerad teknisk implementation.
friendly-information--mobile--about
”quote__body--teamet”

quote__author--teamet

Mycket har hänt sedan starten

Vi är mycket stolta över den resa som vi gjort hittills. Billogram har underlättat transaktioner mellan hundratusentals personer och hanterat betalningar för flera miljarder kronor. Vi har också haft förmånen att ta emot en handfull utmärkelser och priser. Viktigast för oss är den fina uppskattning vi dagligen får från våra kunder — det är det som driver oss.

Billogram har sedan starten attraherat extremt duktiga och drivna personer — en nödvändighet för att uppnå våra högt uppsatta mål. Vi har även knutit till oss skickliga investerare så som Peter Sjunnesson, Thord Wilkne, Edastra Venture Capital och CNI.

Läs mer under Press

Läs mer…

Styrelsen

Peter Sjunnesson (styrelseordförande)
Peter var Billograms första investerare. Han har lång erfarenhet av finanssektorn och har bl.a. varit styrelseordförande för Klarna, VD för Intrum Justitia och Lindorff Sverige.

Joakim Dal (ledamot)
Joakim investerar i teknikbolag på GP Bullhound. Han var tidigare på EQT där han arbetade med investeringar i onoterade bolag.

Fredrik Reveman (ledamot)
Fredrik är advokat och arbetar på advokatfirman Liman & Partners där han även är partner. Han är främst specialiserad inom områdena förvärv och bolagsrätt.

article__title--board-members-2

Cesar Sangchi (ledamot)
Cesar är en av grundarna till Billogram och har sedan tidigare två bolag i bakfickan. Det första var nöjessiten UtelivUppsala.se och den andra Webbentus som såldes till Marknadsmedia-koncernen.

Jonas Suijkerbuijk (ledamot / VD)
Jonas är en av grundarna till Billogram. Sitt första företag startade han under studietiden på Handelshögskolan i Stockholm. Jonas har bl.a. startat spelbolaget Bidster UK.