Svea Solar vill lägga mindre energi på sina betalningar med Billograms hjälp

Företaget Svea Solar grundades 2014 i en liten lägenhet i Solna med en önskan om att göra förnybar energi till ett enkelt och prisvärt val. Verksamhet genomsyras av ledorden: mod, innovation, positivitet och enkelhet. Värden som legat till grund för valet av Billogram som ny leverantör för företagets hantering av faktura och betalningar.

Så här säger Sebastian Back - Energy Trading Manager på Solar, om valet av sin nya betalpartner:

– Vi har sedan starten varit ett digitalt drivet företag och har därför eftersträvat innovativa lösningar som gör det enkelt för oss och våra elavtalskunder. Med Billogram får vi en partner som ger dem ökad valfrihet, delar vår världsbild och ger oss möjlighet att minimera administrationen kring våra betalningar.

Valet av ny betalpartner föranleddes av Svea Solars byte till ett nytt affärssystem, i samband med det projektet kom en rekommendation om att välja Billograms plattform för faktura och betalningar. Hos Billogram gläds man åt att få hjälpa ytterligare en progressiv energiaktör att utmana branschen och på så sätt också bidra till en mer hållbar framtid.

– Vårt samarbete med Svea Solar är ett glädjande bevis på att vår lösning kan bidra med värde för såväl moderna utmanare som mer traditionella energibolag. Vi spår både solkraften och Svea Solar en ljus framtid och därför är det hedrande att få vara med och bidra till den. Det säger Carl Lindberg, CRO på Billogram.


För mer information om Billograms partnerskap med Svea Solar, vänligen kontakta nedanstående personer:

Sebastian Back
Energy Trading Manager, Svea Solar
sebastian.back@sveasolar.com

Martin Svane
Marketing Communications Manager, Billogram
press@billogram.com


Svea Solar har gjort det till sin sak att skynda på skiftet bort från fossila bränslen och mot förnybar solenergi. Trots att man befinner sig i början av en resa, så har företaget insett att det är här som de kan och vill göra störst skillnad. Svea Solar är dessutom övertygade om att det kommer att hända fantastiska saker när människor får makt över sin egen kraftförsörjning.

Billogram har sedan starten 2011 förnyat en föråldrad faktureringsprocess genom att erbjuda en intelligent digital plattform för faktura och betalningar. Genom interaktivitet och automation effektiviserar vi kundhanteringen för företag med återkommande betalningar och förbättrar kundupplevelsen för deras kunder. Resultatet blir en betalning som alla tjänar på.

Fyll i din e-postadress så notifierar vi dig när en ny artikel publiceras

Martin Svane

Kommunikatör med förkärlek för fängslande ordföljder och idéer som får honom att önska att han kommit på dem själv. Några kommer han på själv och får sen äran att dela med sig av här.

Nästa inlägg

/

Publicerat i Kundupplevelse

Telekombolagen toppar “Skamlistan” 2021

“Skamlistan” från Råd&Rön bygger på anmälningsstatistiken till Konsumentverket. Årets lista toppas av ett flertal större telekombolag som kritiseras för hanteringen av sina respektive kundtjänster. Men varför är det just telekomjättarna som har problem med detta?...

Stärk kundrelationen med fakturan som kommunikationskanal

Antalet kommunikationskanaler har under de senaste decennierna ökat – inte minst de digitala. Samtidigt har kundernas förväntningar på en mer personlig upplevelse blivit allt högre. Företag måste därför anpassa och utveckla sin kommunikation för att bli mer träffsäkra i sina budskap. Men hur?...

Så undviker fackförbunden medlemsbortfall

Fackförbunden måste inte bara locka till sig nya medlemmar, utan även behålla existerande. Så hur påverkar faktura och betalningar deras förmåga att behålla medlemmar?...

Del 2: Kundlojalitet – förnuft eller känsla?

Att särskilja sitt erbjudande med en kundupplevelse utöver det vanliga är något som många företag idag lägger allt större fokus på. När upplevelsen, i positiv bemärkelse, präglas av starka emotionella band ökar även kundens lojalitet....