Snabbväxande telekomoperatören Fello ska skapa Sveriges bästa betalupplevelse!

Fello, som vill vara Sveriges snällaste telekomoperatör, blir det tredje challenger-bolaget inom telekom som väljer Billogram som betal- och customer engagement-lösning efter Telness och Telenorägda Vimla.

Fello har sedan starten 2015 utmanat telekombolagen med sitt extrema kundfokus, där enkelhet och tillgänglighet varit ledorden. Bolagsnamnet får ses som en vägvisare för hur bolaget önskar fortsätta växa – genom rekommendationer. Nu tar Fello ytterligare ett avgörande steg i att förbättra sin kundresa, John Axelberg, medgrundare och Vd på Fello berättar:

“Vi har kommit till insikt i att betalningstillfället är en kontaktyta mot våra kunder som har stor potential att på flera sätt förbättra våra kunders upplevelsen av oss. Givetvis vill vi möta våra kunders förväntningar på en modern digital betallösning, men med Billogram skapar vi också en interaktiv kommunikationskanal med kunderna vilket är mycket spännande.”

John Axelberg, medgrundare och Vd på Fello

Billograms tjänst gör det möjligt att segmentera och personifiera sin kommunikation, vilket rimmar väl med Fellos strategi för ökat kundengagemang och fortsatt tillväxt. Att lösningen blir kostnadseffektiv och att ingen tredjepartsaktör övertar betalningen var också en avgörande faktorer för valet av Billogram.

"Det fanns tidigt ett samförstånd mellan oss och Fello om hur “finansiella relationer” borde se ut. Utifrån den grunden har vi den gemensamma ambitionen att skapa Sveriges bästa betalupplevelse inom telekom. Det är ett arbete vi tar oss an med stor glädje och med stor ödmjukhet", säger Carl Lindberg, Chief Revenue Officer på Billogram.

Kontaktuppgifter:

Martin SvaneMarketing Communications Manager, Billogrampress@billogram.com

John AxelbergCEO, FelloE-mail: hello@fello.se

Billogram är betallösningen som hjälper företag att förena kundernas krav på enkla betalningar med behovet av ökad kundlojalitet. Bolaget har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora företag att transformera den viktigaste delen av deras kundupplevelse: betalningstillfället. I dag hanterar Billogram över 8 miljarder kronor per år, fördelat över 20 000 kunder. Tjänsten kopplas enkelt ihop med de flesta affärssystemen på marknaden via ett API. Läs mer på billogram.com.

Fello är ingen ny mobiljätte, utan en mindre aktör som bestämt sig för att göra stor skillnad. Företaget drivs av Lisa och hennes bror John, som båda är övertygade om att alla bra förhållanden bygger på bra kommunikation. Därför är deras mobilabonnemang fyllt med sunt förnuft, frihet och transparens. Här kommer det aldrig finnas fler abonnenter än man kan ta hand om, istället brinner Lisa och John för riktigt nöjda kunder. Hos Fello ska man stanna för att man vill, inte för att man måste. Idag är företaget en av Sveriges snabbast växande telekomoperatörer.