Sanningens minut! Fakturan som en positiv del av kundupplevelsen

Problem med fakturor är ett bergsäkert sätt att skaffa sig missnöjda kunder. Möjligen kan det överträffas av en kundtjänst som är allt annat än tillgänglig eller än värre, oförmögen att hjälpa till. Oturligt nog drabbas kunden ofta av båda delar när något har gått snett med en faktura. Du har säkert varit med om det, dessvärre fler än en gång.

Det behöver inte vara så. Billogram har skapat den interaktiva, digitala fakturan som delas med din kund på webben. Det betyder att förutsättningarna nu finns för att en gång för alla ==omvandla er fakturering från kundfrånvänd administration till att istället bidra till en positiv kundupplevelse.==

####Det går fort att förlora missnöjda kunder Med tanke på hur stora investeringar som görs för att behålla sina kunder är det konstigt att så lite gjorts för att inkludera fakturan i arbetet med kundnöjdhet. Alla vet vi hur snabbt och hur lite som krävs för att en kund ska gå från nöjd (eller åtminstonde neutral) till att vara missnöjd.

Du har helt enkelt inte råd att förlora kunder på grund av krångel med fakturor. Företag som lagt ut sin fakturering på en extern leverantör har dessutom skaffat sig ett “filter” mellan sig och sina kunder som gör det än värre.

Läs jämförelsen mellan Billogram och de gamla traditionella faktureringslösningar!

För oss på Billogram är det självklart att den del i en affärsrelation som reglerar den ekonomiska uppgörelsen mellan säljare och köpare ska vara ==enkel, kundvänlig och kostnadseffektiv.==

Vi har skapat framtidens fakturalösning för företag som tar sina kunder på allvar. Om du precis som vi gillar innovativa lösningar som gör det roligare och enklare att vara kund - läs vår introduktion till webbfakturan!