Kry förbättrar betalupplevelsen tillsammans med Billogram

Vårdbolaget Kry gör det möjligt att träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer via video direkt i mobilen eller surfplattan – eller på en av deras vårdcentraler runtom i Sverige. Som ett led i Krys ambition att ge en smidigare patientupplevelse väljer bolaget nu att använda sig av Billograms digitala plattform för faktura och betalningar.  

Utöver att ge god och trygg vård så är det viktigt att patienten får en bra helhetsupplevelse när de har ett vårdärende hos Kry – både fysiskt och digitalt. Med Billogram får våra patienter nu ökad valfrihet när det kommer till betalning av ett vårdmöte när ett sådant medför en patientavgift,” Arvid Janson, produktchef på Kry.

I vissa regioner behöver Kry enligt regelverk ta ut en patientavgift, vilket innebär att man nu efterfrågar en ökad flexibilitet kring betalupplevelsen. Hos Billogram gläds man åt möjligheten att få bistå ytterligare en vårdaktör med en smidigare betalprocess. Så här säger Carl Lindberg, företagets CRO:

Vi är stolta över att få arbeta med Kry, som är med och visar vägen mot framtidens hälso- och sjukvård. På många sätt delar vi ambitionen att bidra till förnyelse i en traditionell bransch, och det ska därför bli kul att se hur vår tjänst kan optimeras för att göra mest nytta för Krys patienter.


För mer information om Billograms partnerskap med Kry, vänligen kontakta nedanstående personer:

Julia Levander
Kommunikationschef, Kry
press@kry.se

Carl Lindberg
Chief Revenue Officer, Billogram
press@billogram.com


Kry startade som en digital primärvårdgivare år 2015 och dess läkare, sjuksköterskor och psykologer har sedan dess hjälpt nära två miljoner patienter i Sverige. Utöver digitala vårdmöten så har Kry även vårdcentraler runt om i Sverige. Målet är att vara den ledande aktören som kombinerar en fysisk och digital patientupplevelse och därmed bidra till ökad tillgänglighet i primärvården. Kry är Europas största digitala vårdgivare och finns även i England, Norge, Frankrike och Tyskland. Läs mer på kry.se.

Billogram har sedan starten 2011 förnyat en föråldrad faktureringsprocess genom att erbjuda en intelligent digital plattform för faktura och betalningar. Genom interaktivitet och automation effektiviserar vi kundhanteringen för företag med återkommande betalningar och förbättrar kundupplevelsen för deras kunder. Resultatet blir en betalning som alla tjänar på. Läs mer på billogram.com.

Fyll i din e-postadress så notifierar vi dig när en ny artikel publiceras

Martin Svane

Kommunikatör med förkärlek för fängslande ordföljder och idéer som får honom att önska att han kommit på dem själv. Några kommer han på själv och får sen äran att dela med sig av här.

Nästa inlägg

/

Publicerat i Kundupplevelse

Från kanalanpassad kommunikation till kundstyrd kommunikation!

Denna text reder ut skillnaden mellan multichannel, crosschannel och omni, samt förklarar varför det sistnämnda är värt att lära sig mer om framöver...

Så kommer AI boosta framtidens kundupplevelser

Istället för hjälp från ovan, så kan framtidens kundupplevelse förbättras med hjälp från AI. I denna text tittar vi på vilka nya möjligheter som tekniken öppnar upp....

Nyttja kraften i X- och O-data för att skapa bättre kundupplevelser

Vi förklarar begreppen X- och O-data, men också hur man kan kombinera dessa i en analys för att förbättra sin kundupplevelse....

Kundupplevelsen som en “göra-bort-sig buffert”!

Nu förklarar vi varför det bästa sättet att kompensera en kund för när något blir fel, är att göra väldigt rätt i alla era andra interaktioner....