Junet och Billogram samarbetar för att kunna erbjuda personliga betalningar

Genom en tydlig lokal förankring och personlig framtoning har bredbandsleverantören Junet växt till att idag ha kunder i nästan hela landet. Företaget erbjuder allt från bredband, tv, till telefoni och professionella wifi-lösningar, detta åt privatpersoner, företag och studenter.

Med en bred målgrupp ökar behovet av att erbjuda flera uppskattade betalsätt och samtidigt ge utlopp för företagets personlighet där det uppmärksammas av kunderna - vid betalningen. Därför väljer Junet att samarbeta med Billogram och nyttja deras digitala plattform för kundvänliga fakturor och betalningar.

Mattias Lind, VD på Junet säger följande om det nya samarbetet:

– Vi ser fram emot att få erbjuda en framtidssäkrad lösning som innebär ökad flexibilitet för våra kunder och samtidigt ökar vår kontroll över hur varje enskild kundrelation hanteras. Sen gillar vi att mer kontroll inte blir synonymt med mer arbete, utan att vi istället kan automatisera stora delar av våra processer.

För Billogram innebär Junet ett välkommet tillskott bland bredbandskunderna. Enligt Billograms CRO, Carl Lindberg, ser man nu fram emot att få en ännu bättre insyn i branschens processer och kundbehov:

– Jag är väldigt glad att Billogram ska få vara med och hjälpa Junet att växa vidare, genom att bidra till en personligare betalupplevelse för deras kunder. Detta betyder samtidigt att vi får möjlighet att lära oss mer om bredbandsbolagens utmaningar och kan vidareutveckla vår lösning för att bidra med mer värde åt fler företag.

Billograms plattform kommer redan idag med funktionalitet som gör det möjligt att personalisera fakturan och skräddarsy behandlingen av kunderna, allt för att skapa en bättre kundupplevelse runt betalningen.

För mer information om partnerskapet mellan Junet och Billogram, vänligen kontakta nedanstående personer:

Martin Pålsson
Kommunikationsansvarig, Junet
marknad@junet.se

Martin Svane
Marketing Communications Manager, Billogram
press@billogram.com


Junet har erbjudit bredbandstjänster via fiber sedan 2005. Man började med att leverera till många av de studentbostäder som finns runt om i Jönköping med omnejd. I dag levererar Junet både bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner, företag och studenter, på en mer eller mindre nationell skala.


Billogram har sedan starten 2011 förnyat en föråldrad faktureringsprocess genom att erbjuda en intelligent digital plattform för faktura och betalningar. Genom interaktivitet och automation effektiviserar vi kundhanteringen för företag med återkommande betalningar och förbättrar kundupplevelsen för deras kunder. Resultatet blir en betalning som alla tjänar på.

Fyll i din e-postadress så notifierar vi dig när en ny artikel publiceras

Martin Svane

Kommunikatör med förkärlek för fängslande ordföljder och idéer som får honom att önska att han kommit på dem själv. Några kommer han på själv och får sen äran att dela med sig av här.

Nästa inlägg

/

Publicerat i Kundupplevelse

Telekombolagen toppar “Skamlistan” 2021

“Skamlistan” från Råd&Rön bygger på anmälningsstatistiken till Konsumentverket. Årets lista toppas av ett flertal större telekombolag som kritiseras för hanteringen av sina respektive kundtjänster. Men varför är det just telekomjättarna som har problem med detta?...

Stärk kundrelationen med fakturan som kommunikationskanal

Antalet kommunikationskanaler har under de senaste decennierna ökat – inte minst de digitala. Samtidigt har kundernas förväntningar på en mer personlig upplevelse blivit allt högre. Företag måste därför anpassa och utveckla sin kommunikation för att bli mer träffsäkra i sina budskap. Men hur?...

Så undviker fackförbunden medlemsbortfall

Fackförbunden måste inte bara locka till sig nya medlemmar, utan även behålla existerande. Så hur påverkar faktura och betalningar deras förmåga att behålla medlemmar?...

Del 2: Kundlojalitet – förnuft eller känsla?

Att särskilja sitt erbjudande med en kundupplevelse utöver det vanliga är något som många företag idag lägger allt större fokus på. När upplevelsen, i positiv bemärkelse, präglas av starka emotionella band ökar även kundens lojalitet....