hallon väljer Billogram som ny fakturalösning

Den offensiva mobiloperatören hallon som är en del av Tre (Hi3g Access AB), satsar på att vara marknadens enklaste operatör. Som ett led i den satsningen väljer hallon att inleda ett samarbete med Billogram som specialiserat sig på att skapa positiva betalupplevelser för bolag med återkommande betalningar.

Anne-Louise Wirén, ansvarig för hallon, säger såhär om valet av Billogram:

– Det här är ett logiskt steg för oss. Vi vill vara den enkla operatören där kunder exempelvis kan flytta outnyttjad surf för en månad till nästa, vi har dessutom inga bindningstider eller uppsägningstider. Med Billogram äger vi kundrelationen hela vägen samtidigt som vi förenklar och förbättrar kundupplevelsen av hallon.

Anne-Louise Wirén, ansvarig för hallon

hallon är det senaste av utmanarbolagen inom energi och telekom som väljer Billogram som sin betallösning. Sedan tidigare har bolag som Rebel Elhandel och Ownit anslutit sig till Billograms kundlista. Carl Lindberg, Chief Revenue Officer på Billogram, ser dessa nya kundsamarbeten som ett gott betyg till Billograms erbjudande:

– Att en operatör som hallon väljer oss är extra glädjande. De har en stark position som utmanare i sin bransch precis som vi har inom vår, därtill har de ett stort fokus på enkelhet och kundnöjdhet vilket passar oss perfekt. De samarbeten vi nu inleder med hallon och andra utmanare på marknaden visar att vår lösning ligger helt rätt i tiden.

För mer information om samarbetet mellan hallon och Billogram, kontakta:

Martin SvaneMarketing Communications Manager, BillogramE-post: press@billogram.com

hallon är **** den enkla mobiloperatören. Vi har tagit bort allt onödigt krångel, som bindningstider, uppsägningstider, kluriga fakturor och rörliga priser. Hos oss har du alltid fast pris och kan byta abonnemang eller operatör när det passar dig. hallon är en systeroperatör till Tre. Läs mer på hallon.se/om-oss.

Billogram är betallösningen som hjälper företag att förena kundernas krav på enkla betalningar med behovet av ökad kundlojalitet. Bolaget har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora företag att transformera den viktigaste delen av deras kundupplevelse: betalningstillfället. I dag hanterar Billogram över 8 miljarder kronor per år, fördelat över 20 000 kunder. Läs mer på billogram.com.