Fyrfasen Energi framtidssäkrar sina betalningar med Billogram

Fyrfasen Energi, som ingår i Härjeånskoncernen, väljer att tillsammans med Billogram skapa en digital fakturalösning som gynnar miljön och ger bolaget möjligheten att interagera med sina kunder vid betaltillfället.

Som ett led i sitt arbete med att skapa en mer hållbar och enkel kommunikation med sina kunder har Fyrfasen valt en ny lösning för sin fakturering. Cecilia Norberg, vd på Fyrfasen Energi, berättar:

“Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsprojekt avseende både hur vi möter våra kunder och hur vi kan säkerställa att vi agerar på ett bra sätt för vårt klimat. När vi inledde dialogen med Billogram insåg vi att betalningstillfället idag handlar mer om dessa frågor och mindre om själva transaktionen.”

Cecilia Norberg, vd på Fyrfasen Energi

Med sin nya lösning vill Fyrfasen utveckla arbetet med att digitalisera fakturor för att förenkla för kunden. Samtidigt skapas möjligheten att kommunicera med kunderna vid ett tillfälle där de naturligt har deras uppmärksamhet. Här ser Emma Dahl, marknadschef på Fyrfasen Energi, stora fördelar:  

“När vi såg över våra kontaktytor mot kunderna, insåg vi snabbt att fakturan är den mest frekvent använda kanalen vi har. När vi sedan fick se vad en interaktiv fakturalösning ger för möjligheter för vår kundkommunikation, blev valet av ny leverantör givet.”

Emma Dahl, marknadschef på Fyrfasen Energi

Billogram har på senare tid attraherat ett stort antal nya kunder inom energisektorn. Fyrfasen Energi är ytterligare ett lokalt och framtidsorienterat energibolag som valt Billogram. Tom Hedman, Head of Sales på Billogram, berättar:

"Det är inspirerande att så många av de energibolag vi har dialoger med numera har stor förståelse för betalningens roll i kundupplevelsen, så var det inte för några år sedan. Vi har utvecklat vårt erbjudande och vår produkt helt i linje med de utmaningar som energibolagen har, den satsningen ser vi resultaten av nu.”


För mer information om Billograms partnerskap med Fyrfasen Energi, kontakta någon av nedanstående personer:

Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi AB
Tel: 070-602 42 38
E-mail: cecilia.norberg@fyrfasen.se

Carl Lindberg, Chief Revenue Officer Billogram
Tel: 0768 - 977 065
E-mail: carl@billogram.comBillogram är betallösningen som hjälper företag att förena kundernas krav på enkla betalningar med behovet av ökad kundlojalitet. Bolaget har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora företag att transformera den viktigaste delen av deras kundupplevelse: betalningstillfället. I dag hanterar Billogram över 8 miljarder kronor per år, fördelat över 20 000 kunder. Läs mer på billogram.com.


Fyrfasen Energi AB etablerades 1998 och har idag kontor i Ånge, Sveg, Borlänge och Funäsdalen. Vi ingår i Härjeånskoncernen där det har bedrivits elhandel sedan 1917 och vi sysselsätter 25 personer. Koncernen, som förutom Fyrfasen även inrymmer Härjeåns Nät AB och Härjeåns Energi AB, är certifierade enligt internationella ISO-standards ISO 9001 och ISO 14001.

Fyll i din e-postadress så notifierar vi dig när en ny artikel publiceras

Stefan Krafft

CMO & Partner på Billogram. Förälskar sig lätt i bra idéer, stora som små. Egna som andras.

Nästa inlägg

/

Publicerat i Kundupplevelse

Hur du ökar Customer Lifetime Value genom betaltillfället

Prenumeration är den nya normen och betaltillfället har blivit kärnan i kundrelationen. Det innebär en stor utmaning för företag, men också stora möjligheter att använda betaltillfället för att öka ditt kanske viktigaste mätetal: Customer Lifetime Value.Är betaltillfället en bra...

Lärdomar och slutsatser från SKI Energi 2019

Svenskt kvalitetsindex har släppt sin rapport för energibolag 2019 och i vanlig ordning bjuder den på en rad insikter och lärdomar för branschen. I den här texten visar vi hur du som arbetar på ett energibolag kan agera på lärdomarna...

Därför är abonnemanget här för att stanna

Varför är abonnemanget så populärt i dag? Vilka skiften i samhället och i konsumenternas sätt att värdesätta, gör denna affärsmodell så kraftfull? Vi fördjupar oss i varför abonnemanget kommer att fortsätta stiga i popularitet och hur ni kan nyttja det....

Ett tyst avtal med elbolagen

Nyligen fann jag mig på jakt efter ett nytt energibolag. Detta efter att mitt tidigare hade styrt om och blivit en mjukvaruleverantör åt energibolagen. Det får sägas vara en av baksidorna med att dras till de snabbfotade utmanarna, som jag...