Enklaste sättet att förklara något nytt är att jämföra det med något gammalt!

Traditionella faktureringslösningar har sett likadana ut i 20 år. Företagen som erbjuder dessa likaså. De har inte haft någon anledning att vare sig utnyttja ny teknik eller utveckla sina erbjudanden. Varför? De har tjänat stora pengar på att “ta hand om” sina kundernas fakturering för att senare kunna driva in inkassokrav och behålla påminnelseavgifter.

Att dessa leverantörer skapar högre intäkter åt sig själva när problem uppstår är minst sagt osunt. Förlorarna är företagen och deras kunder. Du och jag!

####I framtiden skickas inga fakturor - de delas!

Därför har vi utvecklat framtidens lösning där fakturan delas med kunden direkt på webben. En lösning som tål att jämföras. Det handlar inte om pdf:er som skickas via email och vi pratar inte om E-faktura från storbankerna. En faktura via Billogram är interaktiv och alla eventuella ändringar och dialog med kunden sker direkt på fakturan. ==Tänk dig en faktura som är en webbsida så förstår du vad det innebär för möjligheter både för säljare och för köpare.==

Det innebär stora vinster, både för ditt företag och framförallt för era kunder.

Eftersom vi vet hur mycket smidigare ditt företags fakturering kan bli och hur mycket ni kan spara, kunde vi helt enkelt inte låta bli att ta fram en jämförelse mellan oss och de gamla traditionella leverantörerna.

Se jämförelsen här!