El-rebellen Rebel utmanar branschen med ny betallösning från Billogram

Ren Enkel Billig El (Rebel Elhandel AB), är det digitala energibolaget som utmanar energijättarna med 100% förnybar billig el från vattenkraft, utan krångel och tillfälliga kampanjpriser.

Rebel vill göra det enklare och billigare att vara svensk elkund. Grundarna av bolaget har alla lång erfarenhet från energibranschen och nu har de startat det elbolag där de själva vill vara kunder. Ett företag som särskiljer sig på alla tänkbara sätt från branschens giganter. Oliver Schmidt, Affärsutvecklare på Rebel berättar:

– Svenska elkonsumenter är ointresserade av sin elleverantör, men är såklart beroende av el, eller närmare bestämt ren, enkel, billig el och det är därför vi har startat Rebel. Vi har tagit bort allt onödigt tjafs och gjort det enkelt att vara en miljö- och prismedveten elkonsument.

Oliver Schmidt, affärsutvecklare på Rebel

En avgörande viktig faktor för Rebel är att använda digitala tjänster mot sin växande kundskara och här kommer Billograms betallösning in i bilden, så här säger Oliver om partnerskapet med Billogram:

– Enkelhet och tydlighet är ledord för oss och detsamma gäller för Billogram. Deras betallösning är digital, enkel och tydlig, precis som det ska vara. Det är få saker, om något, som är tråkigare än en elfaktura men med Billogram blir det busenkelt.

Billogram har den senaste tiden ingått samarbeten med flertalet energibolag som alla ser en digitaliserad betallösning som en avgörande del i bolagens framtida kundhantering, Tom Hedman, Business Development Manager på Billogram:

– Vi är oerhört stolta över samarbetet med Rebel, de utmanar storbolagen i sin bransch och vi gör detsamma i vår, så det är en “perfect match”. Ett bolag som Rebel, som saknar ett historiskt arv, ger oss möjligheten att skapa den perfekta betalupplevelsen redan från dag ett, vilket är mycket inspirerande.

För mer information om Billograms partnerskap med Rebel Elhandel AB, kontakta någon av nedanstående personer:

Oliver SchmidtSystem- och Affärsutvecklare, Rebel Elhandel AB E-mail: oliver@renenkelbilligel.seMartin SvaneMarketing Communications Manager, Billogrampress@billogram.com

Om Billogram

Billogram är betallösningen som hjälper företag att förena kundernas krav på enkla betalningar med behovet av ökad kundlojalitet. Bolaget har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora företag att transformera den viktigaste delen av deras kundupplevelse: betalningstillfället. I dag hanterar Billogram över 8 miljarder kronor per år, fördelat över 20 000 kunder. Läs mer på billogram.com.

Om Rebel Elhandel AB

Alldeles för länge har svenska folket betalat för tusentals anställda vars enda uppgift är att få dina lampor att lysa. Vi har bestämt oss för att vända upp och ned på elbranschen. Därför har vi skapat en digital lösning så att våra kunder bara betalar för Ren Enkel Billig EL. De stora elbolagen darrar på manchetten. Läs mer på renenkelbilligel.se.