Ownit siktar på ännu nöjdare kunder med Billogram som betallösning

Ownit har fem år i rad haft Sveriges mest nöjda bredbandskunder, enligt SKI. Nu siktar de på att befästa den positionen genom att välja Billogram som sin betallösning.

Sebastian Palmqvist, Operativ Chef på Ownit, förklarar varför de, som det andra Telenorägda bolaget efter Vimla, väljer Billogram som ny partner för betalningar och customer engagement:

“Vi vill erbjuda den bästa kundupplevelsen i branschen. För att lyckas med det behöver även vår betal- och fakturaupplevelse leva upp till våra kunders högt ställda förväntningar. Med Billograms plattform får vi helt nya möjligheter att erbjuda enkla betalsätt och relevant information vid det för kundupplevelsen så viktiga betaltillfället.”

Sebastian Palmqvist, Operativ Chef på Ownit

För Billogram är det givetvis en fjäder i hatten att en av landets största och främsta bredbandsoperatörer väljer att inleda ett samarbete i syfte att stärka bolagets position. Så här säger Carl Lindberg, Chief Revenue Officer på Billogram:

“Vi är stolta och glada över att nu få samarbeta med Ownit. Vi lär oss och utmanas av varje kund vi inleder samarbete med. Med vår betallösning och med Ownits målsättning att fortsätta öka sin kundnöjdhet, ser vi stor potential i att tillsammans flytta fram gränserna för hur kundrelationerna i bredbandssektorn kommer se ut i framtiden.”


För mer information om samarbetet mellan Ownit och Billogram, kontakta:

Sebastian Palmqvist
Operativ Chef, Ownit
Tel: 070-665 01 23
E-mail: sebastian.palmqvist@ownit.se

Carl Lindberg
Chief Revenue Officer, Billogram
Tel: 076-897 70 65
E-mail: carl@billogram.com


Billogram är betallösningen som hjälper företag att förena kundernas krav på enkla betalningar med behovet av ökad kundlojalitet. Bolaget har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora företag att transformera den viktigaste delen av deras kundupplevelse: betalningstillfället. I dag hanterar Billogram över 8 miljarder kronor per år, fördelat över 20 000 kunder. Läs mer på billogram.com.


Ownit Broadband levererar bredbandsanslutningar till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi ser fiber som det självklara alternativet och det bästa sättet att möjliggöra snabba och driftsäkra bredbands- och TV-tjänster. Ownit grundades 2004 och ingår sedan 2011 i Telenor-koncernen. Läs mer på ownit.se/om-ownit.

Fyll i din e-postadress så notifierar vi dig när en ny artikel publiceras

Stefan Krafft

CMO & Partner på Billogram. Förälskar sig lätt i bra idéer, stora som små. Egna som andras.

Nästa inlägg

/

Publicerat i Kundupplevelse

Hur du ökar Customer Lifetime Value genom betaltillfället

Prenumeration är den nya normen och betaltillfället har blivit kärnan i kundrelationen. Det innebär en stor utmaning för företag, men också stora möjligheter att använda betaltillfället för att öka ditt kanske viktigaste mätetal: Customer Lifetime Value.Är betaltillfället en bra...

Lärdomar och slutsatser från SKI Energi 2019

Svenskt kvalitetsindex har släppt sin rapport för energibolag 2019 och i vanlig ordning bjuder den på en rad insikter och lärdomar för branschen. I den här texten visar vi hur du som arbetar på ett energibolag kan agera på lärdomarna...

Därför är abonnemanget här för att stanna

Varför är abonnemanget så populärt i dag? Vilka skiften i samhället och i konsumenternas sätt att värdesätta, gör denna affärsmodell så kraftfull? Vi fördjupar oss i varför abonnemanget kommer att fortsätta stiga i popularitet och hur ni kan nyttja det....

Ett tyst avtal med elbolagen

Nyligen fann jag mig på jakt efter ett nytt energibolag. Detta efter att mitt tidigare hade styrt om och blivit en mjukvaruleverantör åt energibolagen. Det får sägas vara en av baksidorna med att dras till de snabbfotade utmanarna, som jag...