Bli byråpartner

header__body--agency-partner-page

header__body-mobile--agency-partner-page

friendly-information__title--agency-partner-page

Rådgivning och systemstöd är framtiden för bokföringsbranschen. Hjälp era kunder med hela faktureringsprocessen, från utskick till kravhantering, med marknadens kanske bästa faktureringstjänst (prisad för Årets Företagstjänst 2014) samtidigt som ni får bättre underlag för bokföring och rådgivning.

Läs mer om hur Billogram kan komplettera ert kunderbjudande.
Ladda ned PDF
friendly-information--mobile--agency-partner-page

Bättre rådgivning

Med Billogram synliggörs förhållanden i era kunders kundreskontra vilket skapar bättre underlag för att hjälpa era kunder att optimera sin likviditet.

Enkel uppstart

Det krävs ingen utbildning eller genomgång för kunden att komma igång med Billogram. Kunden kan dessutom enkelt importera in sina kund- och artikelregister.

Nytt intäktsflöde

Genom att rekommendera Billogram till era kunder ökar ni byråns intäkter. Vi delar med oss av våra intäkter baserat på kundens aktivitet.

Rådgivning är framtiden för en framgångsrik byrå

I FARs senaste undersökning fastställer de att byråer i ökad takt kommer behöva fokusera på rådgivning snarare än att själv utföra revisions- och redovisningsarbetet. Byråers konsultverksamhet växer snabbare än genomsnittet på marknaden och innebär en branschanpassning där rådgivande tjänster kommer att öka kraftigt under de närmaste åren.

Läs mer…
Läs mer om vad några av våra nuvarande byråpartners har att säga

Derek Wamala
E-redovisning

Med Billogram behöver vi inte jaga våra kunder för att få underlag till bokföringen, vi kan enkelt plocka ut en bokföringsfil från Billogram och läsa in den i vårt system när vi vill.

Johan Thorsson
Wint

De flesta körde något bokföringsprograms fakturamodul tidigare. Nu får de i stället en modern webbapp, där det är en svensk lösning som gör faktureringen enklare, snabbare och snyggare. Så klart är de nöjda.

Peder Albert
Bokoredo

För det första blir fakturorna alltid korrekt utfärdade, allt från numrering till kreditering sker enligt regelverket, så vi på Bokoredo slipper det merarbete som ibland kan uppstå annars.

Läs hela intervjuerna och lär dig mer om varför Billogram är framtidens byråpartner.
Ladda ned PDF